Az emberi test energiája


 AZ  E M B E R I   T E S T   E N E R G I Á J A

A  N Ő I   T E S T   E N E R G  I Á J A

 

  

Az emberi testet, a testünket ugyanaz az életerő táplálja, mint a természetet. A fa törzsében ugyanaz az életerő folyik, mint a mi gerincünkben. Nem feledhetjük el, hogy az ember nagyon szoros kapcsolatban van a természettel. A természeti törvényszerűségek azok,amelyek a kicsit és a nagyot hasonlóvá teszik, ahogyan Weöres Sándor írja versében:


                                          "Tág a világ,
                                           mint az álom,
                                          mégis elfér
                                           egy virágon."

 Mélységes kölcsönhatás van a Föld energiája és az emberi test energiája között. A női energia erős kapcsolatban van a Föld természetes vonzásával.
Esélyt kaphatunk a kiegyensúlyozott, egészséges életre, ha megértjük a női természetet és a ciklikus ár-apályában felfedezzük a természet hatalmas erejét.
A női energia centripetális. Ez az energia működik, amikor a csecsemőt megöleli, a mellére húzza, szoptatja az anya. Akkor is, amikor a nő a hüvelyébe fogadja a férfi nemi szervét., és kémiai jelzésekkel biztatja a spermákat , hogy a petesejt felé ússzanak.

   Ez az erő, amely a nőben az asszonyban van, ez a centripetális alaperő mindenkire hat. Ezért is van, hogy az asszonyok állnak a család központjában. Ezért, ha az asszony javít, változtat az életén, általában az egész családja részesül belőle. MICSODA FELELŐSSÉG ÉS MICSODA LEHETŐSÉG!

   Az emberi testben lévő energiaközpontok kötik össze idegeinket, hormonjainkat, érzelmeinket. Amikor csak a gyógyszer által szeretnénk meggyógyulni, akkor úgy teszünk, mintha testünk csak fizikai test lenne, és csak tüneteket kezelünk. Ilyenkor nem nézünk a mélyére, hogy mi okozhatta a tüneteket. Ilyenkor figyelmen kívül hagyjuk azt, hogy mit üzen a testünk. Ilyen esetekben fordul elő, hogy az új élet nem tud megfoganni bennünk.

  Az okot is gyakran kívül keressük és a megoldást is. Túl gyakran, túl gyorsan fordulnak a párok a mesterséges megsegítéshez. Sokszor ki sem derülhet, hogy fölöslegesen. Találkoztam több olyan asszonnyal, akinek az első gyermeke, gyermekei mesterséges beavatkozással fogantak. S láss csodát! A második várandósság mégis természetesen létre tudott jönni. Megélhették ennek a csodáját is,a természet csodáját. Lehet, hogy kicsit több türelemre lenne szükségünk? Több befelé figyelésre? Ezek az asszonyok is azt bizonyítják, hogy a csoda, az erő bennünk van! De néha valamiért nem mutatkozik meg, vagy csak nem látjuk, nem keressük magunkban, mert nem hiszünk benne eléggé. Higgyünk a bennünk rejlő erőben, amit csak hagyni, engedni kell, hogy működhessen. Külső erőfeszítéssel nem lehet működésbe hozni.

                      
                                                                                               

                                                                                                                                     Feithné Krajcsik Ilona