Tóthné Hasilló Annamária - Magamról

KEDVES ÉDESANYA! SOK SZERETETTEL KÖSZÖNTELEK AZ ÖSSZHANG EGYESÜLET HONLAPJÁN!

Bízom benne, hogy a programok, amiket itt olvashatsz, felkeltették a kíváncsiságodat és kellő elhatározással tudod kiválasztani a számodra megfelelőt.
Hiszek a hiteles információk erejében és sokszor megtapasztaltam már azt az elkötelezettséget, azt a természetes szülés iránti vágyat a szülés előtt álló anyákon, ami nagyban segítette őket annak megvalósulásában. Talán Neked is segítségedre válhat.
Akár a szülés, akár a szoptatás témáiban szeretnél elmélyedni, biztosítalak a támogatásomról.

Néhány szó magamról:
Tóthné Hasilló Annamária vagyok,1968-ban születtem.  Szülésznői tanulmányaimat 1987-ben végeztem, amit 1999-ben a felsőfokú szülésznői bizonyítvány megszerzése követett. Több szakmai továbbképzésen vettem részt, amelyek témájukban a természetes segítségnyújtás a várandósság, szülés, gyermekágy időszakától a csecsemő/kisdedkori funkcionális zavarok eredete és gyógyítási lehetőségén át, a szuggesztiók alkalmazása a szomatikus orvoslásban képzésig ívelnek. Szülésznőként pályafutásom olyan területére érkezett, ahol újból megnyílt egy „kiskapu” a lelki szemlélet felé. Olyan hiányzó láncszemet találtam meg a pozitív szuggesztiók alkalmazásában, minek segítségével a modern orvostudomány állásfoglalásait gazdagon kiegészíthettem. Megerősödött bennem a hit a Természet rendje szerinti, tudomány által támogatott szülések/születések létjogosultságáról. Szülésznői hivatásom útján fontosnak tartottam az édesanyák segítését a sikeres szoptatásban, ami 2008-ban a Nemzetközi Laktációs Szaktanácsadó oklevél megszerzéséhez vezetett. Tagja vagyok az Országos Bábaszövetségnek, a Magyar Prae és Perinatális Orvostudományi Társaságnak és a Szoptatásért Magyar Egyesületnek.