Testünk bölcsessége 

 TESTÜNK  BÖLCSESSÉGE

 

Hallgass a testedre! Figyeld meg, hogy mit üzen neked? Figyeld a jelzéseket! Ha teljesen szabadon engedjük érzéseinket: testünk, lelkünk , szellemünk megtisztul és felszabadul.

  Sok betegséget, rosszullétet az éveken át elfojtott, tudomásul nem vett, át nem élt érzések, érzelmek okoznak. A gyógyulás akkor következhet be, ha felszabadítjuk és át tudjuk érezni azokat a félelmeket, amelyeket a múltban magunkba fojtottunk, és megpróbáltunk elfelejteni. Hagyd, hogy előjöjjenek ezek a meg nem élt érzések! Engedd, hogy felszabaduljanak érzelmeid, érzéseid! Az intellektusod nem elég a gyógyuláshoz! Nem elég, hogy tudod, hogy valami rossz dolgot éltél meg pl gyermekkorodban, öt éve,  az elmúlt évben…Csak akkor tudsz felszabadulni a mély, sokszor tudat alatti nyomás alól, ha engeded, hogy az érzés, érzelem megjelenjen. Merd megélni, átélni érzéseidet! Engedd folyni az öröm  és a bánat könnyeit! Ezek nem a gyengeség jelei, hanem a gazdagságé. Az érzelmi gazdagágé.

    Tudod, hogy az örömkönnyeknek és a fájdalomkönnyeknek más – más a kémiai összetétele? Mindkettőt más hormonok befolyásolják. Más – más célt szolgálnak. Egy harmadik féle sírás is létezik . A felszabadító könnyek, amelyek csak ömlenek, ömlenek.
Sem nem a fájdalom, sem nem az öröm könnyei.
 Ne feledd, hogy az élethez hozzátartozik az öröm és a fájdalom, a bánat ugyanúgy, ahogy a sötétséghez a fény. Egyik sem létezik a másik nélkül. Minden érted történik. A te fejlődésedért.
  A”gyógyulás” akkor következhet be, ha felszabadítjuk, és át tudjuk érezni azokat az érzéseket, amelyeket a múltban magunkba fojtottunk és megpróbáltunk elfelejteni. Ezek után teljesen felszabadulnak érzéseink érzelmeink, testünk, lelkünk, szellemünk.

    Érzelmeink gyakran gyermekkorunk szintjén akadnak el. A ki nem fejezett, elfojtott érzelmekből energetikai gátak keletkeznek. Ezekből a tartós energetikai gátakból alakulhatnak ki betegségek. Ilyen energetikai gátak állhatják az útját a megtermékenyülésnek is, az új élet kezdetének.
 
   Szabadítsd föl a belső gyermeket, aki benned él! Nagyon fontos része még a megszabadulásnak, felszabadulásnak : a megbocsátás! Megbocsátani másoknak, megbocsátani magunknak!

 

                                                                                                                                     Feithné Krajcsik Ilona